Adrian Mutu: „Așteptam de mult să revin în cupele europene, știam că Petrolul îmi va oferi această șansă!”



 

**VIDEO** Adrian Mutu: „Așteptam de mult să revin în cupele europene, știam că Petrolul îmi va oferi această șansă!”

Petrolul va susține joi la Ploiești, de la ora 20:30, în direct la Digi Sport 1, prima sa partidă din actualul sezon al cupelor europene, momentul fiind așteptat cu multă nerăbdare de Adrian Mutu.

Vorbind despre meciul contra albanezilor de la Flamurtari, atacantul a dat asigurări că toți jucătorii sunt conectați la miza partidei:

„Abordăm acest meci cu maximă seriozitate. Asigur suporterii că vom da tot ce avem mai bun pe teren și vrem să câștigăm ambele meciuri. Așteptam să revin în competițiile europene, știam că Petrolul are forța necesară să ajungă acolo și să-mi ofere această șansă. Obiectivul nostru este să mergem cât mai sus și sper să demonstrăm asta încă de mâine”.

Mutu a vorbit și despre visul ploieștenilor de a cuceri un nou titlu de campioană.

„Băieții sunt deciși să nu mai repete greșelile din trecut. Petrolul are o altă mentalitate față de sezonul trecut. Vom fi concentrați sută la sută.

Acest nou spirit, al seriozității, crește din ce în ce mai mult în sânul echipei noastre.

Este cea mai importantă competiție din Europa, după UCL, este o mândrie să joc. Vom juca pe patru fronturi, va fi foarte greu, dar avem jucători buni și suficienți pentru a trata serios toate aceste competiții”, a spus Mutu într-o conferință de presă transmisă în direct pe Digi Sport.

Cu o zi înainte de jocul contra celor de la Flamurtari, antrenorul Răzvan Lucescu și-a condus elevii la o o ultimă ședință de pregătire.

Spre deosebire de perioada anterioară, de data aceasta tehnicianul a avut la dispoziție majoritatea jucătorilor importanți, printre care și pe ultima achiziție, Victoraș Astafei, care a fost transferat de la Oțelul Galați. Singurul absent de la antrenament a fost Sony Mustivar, care s-a accidentat în ultima partidă de verificare pe care ploieștenii au câștigat-o în Slovenia, contra celor de la Partizan Belgrad (DETALII AICI).

></span></span></p><p> </p><p> </p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑