Ghinion pentru regii motocicletelor. Marc Marquez şi Dani Pedrosa s-au aventurat în noi teste pe circuitul de la Brno



 

Piloţii de la Honda, Marc Marquez şi Dani Pedrosa nu pierd timpul în zadar în perioada când Motomondialul de viteză a luat o pauză de aproape o lună. Cei doi piloţi spanioli au efectuat o sesiune de teste pe circuitul de la Brno cu motocicletele cu care vor evolua în 2015.

Campion mondial la MotoGP, Marc Marquez și coechipierul său de la Honda, Dani Pedrosa şi-au testat noile motocicletele pe circuitul de la Brno, acolo unde în acest sezon vor concura şi în Marele Premiu al Cehiei. Spaniolii au avut parte de ghinion. Înainte de startul testelor a început să plouă.

Condiţiile meteo nefavorabile i-au împiedicat pe cei de la Honda să testeze toate piesele noilor motociclete. Oficialii de la Honda planifică cu aceste motociclete să evolueze în 2015 la Mondialul de MotoGP.

Următoarea cursă de MotoGP va avea loc pe opt august, la Indianapolis. Etapa de la Brno este programată pe 17 august. Primele nouă curse ale sezonului au fost câştigate de Marc Marquez, iar celălalt pilot de la Honda, Dani Pedrosa s-a clasat de trei ori pe locul doi şi de patru ori pe ultima treaptă a podiumului. Marquez şi Pedrosa ocupă primele două locuri în clasamentul general al Motomondialului de viteză.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑