Sevilla-Sampdoria 0-2. Italienii vor juca finala Turneului Carranza, cu Atletico Madrid



016 августа 2014

**Sevilla-Sampdoria 0-2.** Italienii vor juca finala Turneului Carranza, cu Atletico Madrid

Sampdoria va juca finala turneului amical de la Cadiz, cu Atletico Madrid, după ce a învins câștigătoarea Europa League, Sevilla. Sinisa Mihajlovic a văzut doar 15 minute din meci, de pe bancă. Tehnicianul sârb a fost eliminat și trimis în tribune (15).

La zece minute de la reluare, Okaka a fost faultat în careu de Luismi, care a fost și eliminat (54), iar Eder a executat impecabil lovitura de la 11 metri (55). În inferioritate numerică, Sevilla a fost periculoasă doar la cele două lovituri de cap ale lui Fazio: mai întâi s-a opus Da Costa (58), apoi căpitanul Sevillei a trimis puțin pe lângă poartă (64).

Sampdoria a încheiat conturile cu 20 de minute înainte de final, când Gabiadini a marcat un gol superb (71). Pe final, andaluzii l-au pierdut și pe Bacca, eliminat pentru injurii (89).

Sevilla va juca finala mică a turneului Carranza cu echipa organizatoare, Cadiz, de la ora 19:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 3. În lupta pentru trofeu, Sampdoria o va întâlni pe Atletico Madrid, de la ora 23:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 3.

ECHIPELE

Sevilla: Barbosa - Cicinho, Luismi, Fazio, Diogo, Iborra, Aspas (Krychowiak, 76), Vidal, Reyes (Denis, 63), Cotan (Bacca, 76), Munoz (Carrico, 60).
Antrenor: Unai Emery

Sampdoria: Dacosta - Cacciatore, Salamon, Gastaldello, Regini, Palombo, Soriano (Bergessio, 86), Obiang, Gabbiadini, Eder, Okaka.
Antrenor: Sinisa Mihajlovic

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑