Federer l-a învins pe Murray, Wawrinka, eliminat în sferturi, la Cincinnati



016 августа 2014

 

**VIDEO** Federer l-a învins pe Murray, Wawrinka, eliminat în sferturi, la Cincinnati

Surpriză de proporții în sferturile de finală de la Cincinnati. Julien Benneteau l-a eliminat pe favoritul numărul trei, Stanislas Wawrinka, și a ajuns în penultimul act al turneului cu premii totale de peste trei milioane de dolari.

Meciul începuse perfect pentru elvețian, care a câștigat cu 6-1 primul set. Deznodământul s-a schimbat imediat și numarul 41 ATP a tranșat disputa în favoarea sa, în decurs de numai o oră. Wawrinka și-a mai trecut în cont doar trei game-uri și Benneteau s-a impus cu 1-6, 6-1, 6-2. Francezul se va lupta pentru un loc în finală cu David Ferrer.

Spaniolul, favorit numărul şase, a avut parte de o confruntare echilibrată împotriva conaţionalului Tommy Robredo. Numărul 20 ATP, care trecuse, în turul precedent, de Novak Djokovic, a pierdut primul set cu 4-6, însă a revenit şi şi-a adjudecat actul secund cu 6-3. Robredo nu i-a putut face faţă în decisiv lui Ferrer, care s-a impus cu 6-3.

Roger Federer continuă parcursul bun din acest an. Elveţianul l-a învins în două seturi pe campionul din 2008 şi 2011, Andy Murray. Câştigător de cinci ori al turneului american, Federer s-a impus cu 6-3, 7-5 şi va evolua în semifinale contra lui Milos Raonic.

Canadianul, cap de serie numărul cinci, şi-a respectat şi el statutul de favorit şi nu i-a dat nicio şansă lui Fabio Fognini. A dominat de la un capat la altul meciul și a câștigat fără drept de apel. Raonic a obţinut calificarea cu 6-1, 6-0 și a obținut calificarea în semifinale.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑