Tensiuni la Real! Fanii i-au insultat pe jucători și au vrut să lovească mașina lui Gareth Bale



016 сентября 2014

 

**VIDEO** Tensiuni la Real! Fanii i-au insultat pe jucători și au vrut să lovească mașina lui Gareth Bale

Deși Real Madrid a câștigat la finalul sezonului trecut "La Decima" și relația cu fanii ar fi trebuit să fie una excelentă, deciziile oficialilor în perioada de mercato dar și rezultatele slabe din startul noii stagiuni au făcut ca lucrurile să nu meargă chiar așa bine între cele două tabere.

După ce i-au fluierat pe Benzema și Casillas la partida pierdută pe Bernabeu împotriva lui Atletico (VIDEO ȘI DETALII AICI), suporterii blanco l-au luat în colimator și pe galezul Gareth Bale. Veniți ca de obicei în număr mare la ședințele de pregătire ale trupei lui Ancelotti pentru a obține un autograf sau o poză cu favoriții, fanii Realului au plecat acasă dezamăgiți și plini de nervi.

Aproape toți jucătorii Realului au refuzat să oprească mașinile pentru a acorda autografe și au fost admonestați de fani. Galezul Gareth Bale a fost cel mai injurat, fanii încercând chiar să-i lovească mașina fotbalistului venit vara trecută de la Tottenham. Rămâne de văzut cum vor reacționa suporterii Realului la meciul cu Basel din această seară, transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 1, de la ora 21:45.

Real Madrid - FC Basel se joacă ÎN DIRECT la Digi Sport 1, în această seară de la ora 21:45. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑