Ronaldo face legea la Real. Moment controversat cu CR7 și James la antrenamentul madrilenilor



016 сентября 2014

 

**VIDEO** Ronaldo face legea la Real. Moment controversat cu CR7 și James la antrenamentul madrilenilor

Startul slab de sezon cu doar 3 puncte în 3 meciuri de campionat și cea mai slabă apărare din La Liga a făcut ca atmosfera din lotul Realului să fie una destul de tensionată. Madrilenii au plătit în vară 80 de milioane de euro pentru James Rodriguez, însă golgheterul columbian n-a impresionat până acum la Real.

Mai mult, chiar dacă la orice alt club din lume ar fi fost tratat ca un superstar, la ședințele de pregătire ale madrilenilor jucătorul sud-american pare a fi un fotbalist oarecare. Cel care face legea, inclusiv la antrenamentele "galacticilor", este portughezul Cristiano Ronaldo, lucru scos în evidență de jurnaliștii de la AS.

Ibericii au publicat un clip de la ultimul antrenament susținut de madrileni la Valdebebas, iar principalii protagoniști sunt Cristiano Ronaldo și James Rodriguez. Atunci când echipa a fost împărțită în două pentru un exercițiu simplu cu mingea, CR7 a observat că grupul său cuprinde mai mulți fotbaliști decât celălalt. Fără să stea pe gânduri, șeptarul madrilenilor l-a trimis pe columbian în celălalt grup. Surprins de decizia lui Ronaldo, dezorientat și puțin iritat, James s-a conformat în cele din urmă.

Real Madrid începe în această seară aventura în noul sezon din UEFA Champions League. Trupa lui Ancelotti primește pe Bernabeu vizita elvețienilor de la FC Basel. În cealaltă partidă a grupei B, Ludogorets, formația care a eliminat Steaua în play-off, joacă pe terenul lui Liverpool.

Real Madrid - FC Basel se joacă ÎN DIRECT la Digi Sport 1, în această seară de la ora 21:45. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Celelalte partide transmise ÎN DIRECT de canalele Digi Sport în această seară sunt Borussia Dortmund - Arsenal (Digi Sport 2) și Liverpool - Ludogorets (Digi Sport 3).


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑