Comisia de Disciplină a luat primele două decizii în cazul celor 3 dinamovişti eliminaţi în meciul cu CFR



016 сентября 2015

 

Comisia de Disciplină a luat **primele două decizii** în cazul celor 3 dinamovişti eliminaţi în meciul cu CFR

UPDATE 15:50: Comisia de Disciplină a FRF a decis ca dinamoviştii Steliano Filip şi Patrice Feussi să fie suspendaţi câte o etapă, după ce au fost eliminaţi în partida cu CFR Cluj. Cei doi au mai fost amendaţi cu câte 740 de lei fiecare. Cosmin Matei şi Mircea Rednic îşi vor afla sentinţele vineri.

Întrunită miercuri, 16.09.2015, Comisia de Disciplină din cadrul FRF a decis:

FC Dinamo 1948 – FC CFR 1907 Cluj – eliminări – În baza art. 63.1.g + 63.2.1 din RD se sancţionează jucătorii Feussi Patrice şi Filip Steliano (ambii FC Dinamo 1948) cu suspendare pentru 1 (un) joc şi o penalitate de 740 lei fiecare;

P.S. Cazurile antrenorului Rednic Mircea si a jucătorul Matei Cosmin (ambii FC Dinamo 1948) vor fi judecate vineri, 18.09.2015. 

VIDEO Dinamo - CFR Cluj 0-2. Reprezentanții Comisiei de Disciplină a FRF au început să judece cazurile celor trei fotbaliști care au fost eliminați în timpul partidei disputate luni seara pe Stadionul Dinamo. Doar cazul lui Mircea Rednic a fost amânat pentru ziua de luni.

Primul fotbalist care și-a aflat verdictul a fost Steliano Filip (21 de ani), care a fost suspendat o etapă. Filip a fost eliminat după ce a primit două cartonașe galbene (39 și 54).

Ceilalți doi ”expulzați”, Patrice Feussi și Cosmin Matei așteaptă decizia membrilor comisiei. Fundaşul camerunez va primi şi el o etapă de suspendare, fiind eliminat tot pentru două cartonaşe galbene, în timp ce mijlocaşul riscă până la 12 etape de suspendare!

Mircea Rednic, antrenorul roș-albilor, a spus că nu este supărat pe cei trei jucători și a făcut apel la clemență din partea celorlalți.

”Nu pot să fiu dezamăgit de ei. Trebuie să-i înțelegi și pe ei în situația în care arbitrul a creat incidentele din teren.

Normal, pentru mine, este o pierdere, pentru că sunt trei jucători de bază și vin meciuri grele, importante, avem și meci de Cupă a României săptămâna viitoare și, normal, o să-mi fie greu”, a spus Rednic.

Chestionat dacă este doar arbitrul vinovat, ”Puriul” a replicat:

”Nu, am spus că nu-i doar arbitrul vinovat. Eu nu am constestat cartonașele pe care le-a dat pentru că sunt decizii corecte, eu am contestat că la minutul 26 sau la minutul 29, la scorul de 0-0, noi am avut penalty și hențul, al doilea cartonaș galben pentru Goian. Asta am constestat eu, nu i-am zis de ce a dat galben.

Putea să dea roșu la Feussi din primul minut, poate se impunea roșu la cum a atacat, deci eu n-am contestat deciziile lui”, a conchis Rednic. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑