Piţurcă, supărat pe fani: "Să se gândească bine la reacţiile pe care le au"



016 октября 2013

 

></p><p><strong>Victor Piţurcă</strong> nu a savurat în totalitate faptul că ne-am calificat la barajul care ne poate duce la un campionat mondial după o pauză de 12 ani. Selecţionerul a fost deranjat de suporterii care l-au huiduit pe Bogdan Stancu după ieşirea de pe teren. Atacantul i-a nemulţumit pe spectatori cu ratările sale, dar s-a revanşat cu penalty-ul pe care l-a scos.</p><p><em><strong> a declarat Victor Piţurcă.

Selecţionerul şi-ar dori ca suporterii să fie mai aproape de echipa naţională, mai ales în aceste momente, când este la 180 de minute de calificarea la mondial.

"La finalul partidei, în loc să strige 'demisia', suporterii trebuiau să aplaude. Aşa mi se părea corect şi asa ar trebui să-i educaţi voi, fiindcă e problemă de educaţie şi de mentalitate", a mai afirmat Piţurcă.

Obişnuiţi cu stadionul plin la meciurile de acasă, tricolorii au jucat partida decisivă cu Estonia cu doar 18.000 de fani în tribune.

"Cred că mulţi au stat cu alune şi bere în faţa televizorului, să vadă meciul celălalt", spune Răzvan Raţ.

Oamenii lui Piţurcă aşteaptă însă ca Arena Naţională să fie arhiplină pe 15 noiembrie, la turul barajului pentru CM.

"Sunt sigur că suntem iubiţi şi că românii ne vor susţine. Vor fi în număr foarte mare la aceste jocuri", a declarat artizanul victoriei cu Estonia, Ciprian Marica.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑