Ekdal a ratat incredibil și Suedia s-a mulțumit doar cu o remiză în Muntenegru!



 

**VIDEO** Ekdal a ratat incredibil și Suedia s-a mulțumit doar cu o remiză în Muntenegru!

Suedia a ajuns la trei egaluri în patru etape de preliminarii, deşi vedeta Zlatan Ibrahimovic a deschis scorul în Muntenegru după doar nouă minute.

Tot golgeterul all-time al scandinavilor a fost la un pas de 2-0 în repriza secundă, când a nimerit bara (73). Fundaşul lui Lille, Basa, a ratat incredibil pentru gazde în minutul 77.

Două minute mai tîrziu, muntenegrenii au primit penalty, transformat de atacantul lui Manchester City, Jovetic. Ekdal a avut victoria în bocanc în minutul 81, dar a șutat peste din fața porții. Fostul rapidist Vladimir Bozovic a fost titular la gazde, dar a ieșit la pauză.

După patru etape, suedezii au şase puncte şi sunt pe doi într-o grupă condusă de Austria. Muntenegru este pe patru, cu cinci puncte, la fel ca și Rusia, care a pierdut la Viena.

Muntenegru (4-4-2): M. Bozovic - Savic, Basa, Tomasevic (77 Jankovic), Volkov - Jovovic, Zverotic, Vukcevic, V. Bozovic (46 Bakic) - Jovetic, Damjanovic (67 Beciraj). Antrenor: B. Brnovic

Suedia (4-3-3): Isaksson - Lustig (46 Wendt), Granqvist, Antonsson, Bengtsson - Ekdal, Kallstrom, Durmaz - Forsberg (63 S. Larsson), Ibrahimovic, Zengin (86 Thelin). Antrenor: E. Hamren

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑