Pușcaș se cere în teren: "Sper să mi se dea o șansă marți!" Cum ar arăta "11"-le experimental al tricolorilor



 

**VIDEO** Pușcaș se cere în teren:

Naţionala daneză a sosit în Bucureşti pentru amicalul cu România de marţi, după ce a reuşit o victorie clară în grupa I, 3-1 pe terenul Serbiei.

Conduşi cu 1-0 la pauză după golul lui Tosic, nordicii s-au dezlănţuit în ultima jumătate de oră (VIDEO).

Dubla lui Bendtner şi golul lui Kjaer menţin reprezentativa pregătită de Morten Olsen pe primul loc, cu un punct în faţa Portugaliei. Selecţionerul danezilor a renunţat la patru jucători după meciul cu Serbia, însă în Capitală au sosit vedetele Bendtner, Erikssen şi Kjaer.

Anghel Iordănescu nu are amintiri plăcute din meciurile cu Danemarca. La precedentul mandat al selecţionerului, nordicii ne-au învins cu 5-2 pe Stadionul Naţional în 2003, iar egalul smuls in extremis de adversari la Copenhaga ne-a oprit din drumul spre Europeanul din 2004.

Partida de marţi ar putea însemna debutul sub tricolor pentru Eric Bicfalvi şi George Puşcaş. Atacantul de la Inter Milano a declarat înainte de duelul cu Danemarca: "Sper ca domnul antrenor să-mi dea și mie o șansă să joc marți!".

Dar cum ar arăta o formulă experimentală la partida cu danezii? Digisport.ro a făcut un exercițiu de imaginație și vă prezintă echipa ideală: Lung jr. - Luchin, Moți, Mitrea, Sepsi - Hoban, Prepeliță - G. Enache, Bicfalvi, Chipciu - Pușcaș.

Meciul amical cu Danemarca este programat marți, 18 noiembrie, de la ora 20:30, LIVE TEXT pe www.digisport.ro și pe m.digisport.ro.

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑