Speranţe mici pentru CFR. Apropiatul lui Paszkany își ia mâna de echipă: "Nu am această putere financiară"



 

**Speranţe mici pentru CFR.** Apropiatul lui Paszkany își ia mâna de echipă:

Viitorul lui CFR Cluj rămâne în ceaţă. Neplătiţi de cinci luni, jucătorii au sperat degeaba că vicepreşedintele Consiliului de Administraţie, Ştefan Gadola, va prelua pachetul majoritar de la Paszkany şi va deveni salvatorul clubului. Omul de afaceri a refuzat propunerea şefilor din Gruia şi rămâne cu cele nouă la sută din acţiuni. În clasamentul din Liga 1, CFR Cluj este pe 2, la cinci puncte în spatele Stelei.

Ştefan Gadola a declarat în exclusivitate pentru Digi Sport: "Sunt niște datorii care trebuie plătite până la licențiere. Din păcate nu pot, nu am această putere financiară, să pot să preiau clubul cu aceste datorii și să-l duc mai departe, au fost niște discuții, niște propuneri de a prelua clubul, dar, din pacate, cu toată dorința mea de a încerca, nu am avut succes".

Plecat cu afaceri în Dubai, Arpad Paszkany spune că ardelenii nu riscă sub nicio formă falimentul, recunoscând și discuțiile cu omul de afaceri Ștefan Gadola, în privința pachetului de acțiuni (DETALII).

În martie 2014, omul de afaceri clujean Ștefan Gadola, un apropiat la conducătorilor CFR-ului, a invervenit într-un moment critic pentru echipă şi a plătit 1,5 milioane de euro pentru a stinge datoriile care împiedicau obţinerea licenţei (DETALII).

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑