Vizitiu e dezamăgită că nu a fost selecționată: "Am muncit, mă doare foarte mult"



 

**VIDEO** Vizitiu e dezamăgită că nu a fost selecționată:

Patricia Vizitiu a avut un tur foarte bun alături de CSM Bucureşti, însă evoluţiile sale nu i-au adus şi convocarea mult dorită pentru Campionatul European de luna viitoare.

Nici colega sa, Cristina Vărzaru, nu a prins lotul pentru turneul final din Ungaria şi Croaţia (DETALII). Pe posturile celor două, Gheorghe Tadici a convocat-o pe Aneta Pîrvuţ. Jucătoarea de la SCM Craiova poate acoperi atât interul, cât şi extrema dreaptă.

Patricia Vizitiu a declarat cu multă sinceritate: "Da, mă doare foarte mult pentru că știu cât am muncit, am avut o perioadă foarte urâtă de la calificările la Olimpiadă, m-am accidentat, am avut - să zic așa - un moment foarte urât în viață. Mi-aș dori din tot sufletul să revin la națională pentru că știu cât am muncit și stiu că merit. Dar nu depinde de mine".

Spre deosebire de Vizitiu, Vărzaru nu a fost la fel de afectată de decizia lui Tadici. "Nu, nu așteptam, am 35 de ani, sunt și asistent universitar, am programul foarte încărcat, am 3 zile pe săptămână, de la 8 la 8 seara, e foarte mult pentru mine, în perioada aia am ore, deci chiar nu mă așteptam. Nu, m-am retras de mult și asta este, s-a terminat cu echipa națională"

Tricolorele vor juca în Grupa B la CE, cu Norvegia (7 decembrie), Danemarca (9 decembrie) şi Ucraina (11 decembrie). Turneul final al CE din Ungaria şi Croaţia se desfăşoară în perioada 7-21 decembrie.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑