Arbitrul l-a pus pe căpitanul nord-irlandez să arunce moneda. Crăciunescu:  "N-am văzut niciodată așa ceva!"



 

**VIDEO** Arbitrul l-a pus pe căpitanul nord-irlandez să arunce moneda. Crăciunescu:  

Arbitrul central al meciului România - Irlanda de Nord 2-0 (REZUMATUL VIDEO și DETALII AICI), Jonas Eriksson, a greșit în ambele direcții vineri seară, când a refuzat acordarea câte unei lovituri de la 11 metri pentru fiecare parte.

Suedezul și-a început seria de erori încă dinaintea fluierului de start, când i-a dat căpitanului nord-irlandez să arunce moneda pentru tragerea la sorți care a decis cine va avea lovitura de început, privind scena cu un zâmbet în colțul gurii.

Fostul arbitru internațional Ion Crăciunescu a analizat momentul ÎN DIRECT la Digi Sport, în cadrul emisiunii "Fotbal Club" și l-a caracterizat drept inedit, spunând că, personal, nu a mai văzut o astfel de scenă, în care moneda să îi fie încredințată de "central" unui jucător.

"Mi s-a părut foarte interesantă, nu am văzut niciodată ca un arbitru să încredințeze moneda unui jucător pentru tragerea la sorți. În regulament spune că tragerea se face cu o monedă, dar nu se precizează și cine trebuie să o arunce. Nu spune că arbitrul trebuie să o arunce, ci se subînțelege acest lucru.", a spus Ion Crăciunescu, în cadrul emisiunii "Fotbal Club", de pe Digi Sport 1.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR Digi Sport



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑