Danezii lui Aalborg vor revanşa în fața steliștilor de la naționala României, după umilința cu 6-0 din UEL



**Danezii lui Aalborg vor revanşa** în fața steliștilor de la naționala României, după umilința cu 6-0 din UELSteaua a debutat în grupele Europa League cu un 6-0 împotriva lui Aalborg (VIDEO&DETALII), iar nordicii au revenit pe Arena Naţională hotărâţi să se răzbune. Titular contra roş-albaştrilor, mijlocaşul danez Nicolaj Thomsen este convins că partida cu România va avea o cu totul altă desfăşurare.

„Da, e un sentiment special să revin aici. Ultima dată când am fost la București nu a fost o experiență atât de bună, dar cred că acum, cu fanii pe stadion, va fi o experiență mai bună. Abia aștept.

Desigur că vrem să ne răzbunăm. Eu și ceilalți băieți de la Aalborg vrem să înscriem și noi pe acest stadion”, a declarat Thomsen.

”Am văzut destul de mulți jucători de la Steaua în echipa națională. Sunt jucători buni, așa că abia aștept meciul”, a mai spus mijlocașul.

După amicalul cu România, danezul Thomsen îi va întâlni din nou pe stelişti joi, 27 noiembrie, în direct la Digi Sport. Aalborg - Steaua este meciul care le poate aduce roş-albaştrilor calificarea în primăvara europeană.

Da, e un meci foarte important. De data asta vom juca acasă și cred că va fi greu pentru Steaua să joace la fel ca data trecută. Nu se va mai întâmpla același lucru, următorul meci este foarte important. Dacă una dintre cele două echipe va câștiga, va avea o șansă importantă de a se califica din grupe”, a încheiat Nicolaj Thomsen.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑