Islandezii au înscris un gol bizar, dar de efect: lansată din out, mingea n-a atins gazonul până în plasă!



 

**VIDEO** Islandezii au înscris un gol bizar, dar de efect: lansată din out, mingea n-a atins gazonul până în plasă!

Islanda face viața grea echipelor importante din Europa. O prezență inedită la barajul pentru CM 2014, trupa nordicilor a făcut instrucție cu Olanda în preliminariile Euro 2016 (VIDEO) și are șanse reale de calificare la turneul final din Franța.

Mai mult, în etapa a 4-a a preliminariilor, Islanda s-a deplasat pe terenul Cehiei și a reușit deschiderea scorului în minutul 9, după o acțiune de atac atipică. Gunnarson a aruncat foarte lung de la margine, iar veteranul Petr Cech a ieșit greșit din poartă pentru a interveni.

Mingea a fost deviată de un islandez, dar aceasta se îndrepta spre out de poartă, înainte ca Birkir Bjarnasson să reia genial pe spate, pentru o recentrare perfectă în fața porții. De acolo, fundașul Ragnar Sigurdsson (28 de ani) a finalizat cu o lovitură de cap, care a încheiat o fază de atac rar întâlnită pe terenurile de fotbal.

Deși a marcat unul dintre cele mai spectaculoase goluri ale etapei din preliminarii, Islanda nu s-a putut bucura pe deplin. Un alt fundaș, Kaderabek, a reușit egalarea în prelungirile primei reprize, iar la cabine s-a intrat cu scorul de 1-1. Pentru Sigurdsson, apărătorul lui FK Krasnodar, a fost primul gol internațional după 42 de selecții!

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑