Mertens, la un pas de tragedie. A primit un cap în tâmplă, a făcut comoție și a ajuns la spital!



 

**VIDEO** Mertens, la un pas de tragedie. A primit un cap în tâmplă, a făcut comoție și a ajuns la spital!

Mertens a primit o lovitură în tâmplă din partea lui Williams, a căzut secerat la pământ, după care a fost dus de urgență la spital.

Belgia n-a avut parte de o seară prea fericită în fața propriilor suporteri. Naționala lui Marc Wilmots a remizat, acasă, cu Țara Galilor, scor 0-0 (DETALII AICI și VIDEO), iar pe final a avut parte și de un incident neplăcut, care se putea încheia cu o tragedie.

Era minutul 85 al partidei de pe ”Roi Baudouin”, când belgienii atacau cu toate liniile în speranța unui gol care să le asigure victoria. Însuși Wilmots mutase în acest sens. În locul lui Origi, l-a trimis în teren pe Mertens (73).

Din păcate, ”extrema” celor de la Napoli n-a apucat decât să bifeze 12 minute de joc, pentru că o ciocnire violentă cu George Williams l-a trimis direct în spital. Galezul a sărit la cap cu belgianul și l-a lovit pe acesta din urmă cu capul în tâmplă.

><br><br>Mertens a căzut la pământ și a rămas fără nicio reacție, spre uluiala colegilor care s-au speriat teribil când au sesizat că și-a pierdut cunoștința. Imediat au intrat pe teren doctorii care i-au aplicat primul ajutor. După ce i-au imobilizat gâtul și l-au ajutat să-și revină, cât de cât, Mertens a fost scos cu targa de pe teren și a fost transportat direct la spital.</p><p>Primele investigații medicale au reliefat faptul că Mertens a făcut comoție cerebrală, drept pentru care a fost internat imediat și va rămâne sub strica supraveghere a medicilor în următoarele 48 de ore.<br><br><em><strong>”A fost o lovitură extrem de dură iar urmările acesteia i-au speriat foarte mult și pe cei din staff-ul medical, mai ales când au văzut că Dries și-a pierdut cunoștința”</strong></em>, a spus Thibaut Courtois, portarul Belgiei. <br><br>Goalkeeperul celor de la Chelsea și-a reamintit că și el a avut parte de o astfel de accidentare.<br><br><em><strong>”El a început să fie conștient abia în momentul în care a început să-și miște mâinile și picioarele. Îmi amintesc cum m-am simțit și eu după ciocnirea cu Alexis Sanchez de la Arsenal, care a fost mai puțin gravă ca aceasta. Am fost amețit pentru o săptămână”</strong></em>, a mai spus Courtois.</p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑