Incidente la Milano. Fanii Croației au întrerupt meciul cu Italia. Torțe și petarde aruncate în careul lui Buffon!



 

**VIDEO** Incidente la Milano. Fanii Croației au întrerupt meciul cu Italia. Torțe și petarde aruncate în careul lui Buffon!

6.000 de fani croați au fost în tribunele Stadionului ”San Siro” din Milano, la meciul dintre Italia și Croația. În minutul 73, partida a fost întreruptă și mai apoi suspendată din cauza torțelor aruncate pe gazon.

Italia și Croația au oferit un fotbal agreabil în derby-ul Grupei H din cadrul preliminariilor pentru Euro 2016. Cu maximum de puncte până înaintea acestui meci, ambele reprezentative au intrat pe teren cu gândul la victorie (DETALII AICI și VIDEO).

Din păcate, pe lângă goluri, cei care au urmărit partida au avut parte și de un spectacol nedorit, pus în practică de către fanii oaspeților. 6.000 de croați au venit pe ”San Siro” pentru a fi alături de favoriți, numai că o parte a susținătorilor oaspeților s-a dat în petic pe finalul întâlnirii.

În minutul 72, suporterii croați au început să arunce cu torțe și cu petarde pe gazon, aerul a devenit irespirabil, motiv pentru arbitrul Bjorn Kuipers să întrerupă partida.

><br><br> Forțele de ordine au intervenit în forță în sectorul de tribună ocupat de fanii oaspeților, spre uluiala jucătorilor care nu înțelegeau de unde această violență. După puține momente însă, s-a declanșat jihadul pe ”San Siro”.</p><p>Alte torțe au zburat spre gazon din sectorul suporterilor croați, în zona careului de 16 metri al porții lui <strong>Buffon</strong>, astfel că ”centralul” Kuipers a întrerupt din nou disputa și a trimis echipele la vestiare, meciul fiind suspendat!</p><p>Fotbaliștii italieni au plecat la cabine, în vreme ce croații au rămas pe teren și au făcut mișcări de încălzire, lângă banca de rezerve. La 10 minute de la întreruperea meciului au ieșit de la cabine jucătorii italieni. Două minute mai târziu au revenit pe gazon și arbitri partidei, astfel că meciul a fost reluat după o pauză forțată de 12 minute.</p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑