EXCLUSIV Toure, după două luni petrecute la Astra: "Ce am trăit la Giurgiu n-am păţit în viaţa mea"



016 декабря 2014

 

**VIDEO EXCLUSIV** Toure, după două luni petrecute la Astra:

></p><p>Plecat de la <strong>Astra</strong>, francezul <strong>Alassane Toure</strong> îi acuză pe şefii vicecampioanei de lipsă de profesionalism.<em><strong> a spus jucătorul sosit la Astra de la Lens, în exclusivitate pentru Digi Sport.

Astra a avut mari probleme de efectiv în acest sezon, iar acest lucru s-a văzut în meciurile din Europa League, acolo unde giurgiuvenii au încheiat ultimii în grupa D. Unul dintre jucătorii aduşi pentru campania europeană a fost şi Alassane Toure. Fundaşul francez venit de la Lens a plecat cu scandal de la Astra, după ce a evoluat în doar două meciuri. Toure i-a acuzat pe şefii vicecampioanei de lipsă de profesionalism.

"Mi-a fost prezentat ca un club ce joacă în Europa League, un club profesionist, cu facilităţi noi. Trebuia să trăiesc la Bucureşti şi să merg zilnic la Giurgiu pentru antrenamente. E un pic complicat să faci două ore dus şi două ore întors pentru antrenamente. Am fost naiv. Nu ştiam că există lucruri de genul acesta în fotbal, că jucătorii sunt plătiţi o dată la două sau trei luni. S-a scris că preşedintele a urcat şi a facut chetă. A fost interpretat greşit. Nu el a fost cel care a cerut bani pentru cauciucuri de iarna, ci altcineva, cred că era şoferul autocarului", a afirmat Alassane Toure, în EXCLUSIVITATE pentru Digi Sport.

Chiar daca Astra a dezminţit printr-un comunicat acuzaţiile lui Toure, francezul de 25 de ani spune că a rămas cu o impresie urâtă despre România.

"Am zis doar adevărul, e doar o realitate. Nu e nici măcar o chestiune de răzbunare cu Astra. Nu mă interesează de Astra. N-am nimic cu ei, ei n-au nimic cu mine, nu mă interesează deloc. Am stat doar două luni, dacă stăteam mai mult poate că adunam chiar mai multe anecdote, dar chiar şi ce am trăit în aceste două luni acolo n-am mai păţit în viata mea", a mai afirmat Toure.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑