La Rapid, un angajat ar fi furat softul tabelei, care "e închiriat clubului cu 4.000 de lei pe meci"



016 декабря 2014

 

**VIDEO** La Rapid, un angajat ar fi furat softul tabelei, care

Ultimele dezvăluiri din tabăra clubului Rapid arată că problemele alb-vișiniilor sunt mai adânci decât s-ar fi crezut.

Luni seară, în cadrul emisiunii "Digi Sport Special", jurnalistul Decebal Rădulescu, invitat permanent al realizatorului Vali Moraru, a spus, într-un dialog cu Dinu Gheorghe, că s-a ajuns până în punctul în care un angajat al clubului să fure pur și simplu programul informatic prin care se operează tabela electronică de marcaj a stadionului Giulești - Valentin Stănescu, fieful "feroviarilor". Mai mult, apoi a început să îl închirieze tot echipei, contra sumei de 4.000 de lei pentru fiecare meci.

Dinu Gheorghe, care în proporție de 99% va semna un contract cu alb-vișiniii, urmând să fie noul președinte din Giulești, a precizat că îl va sesiza pe acționarul majoritar Valerii Moraru, pentru ca acesta să ia măsuri împotriva celui în cauză.

Alte probleme dezvăluite luni seară la Digi Sport ar fi faptul că unii membri ai galeriei primesc bani pentru bannere publicitare amplasate în sectorul de tribună ocupat de ei, dar și că tot spre aceștia se îndreaptă circa o jumătate din băuturile răcoritoare aduse pentru echipă.

Unii se ocupau chiar cu falsificarea biletelor, însă Dinu Gheorghe a precizat că nu se mai pot întâmpla astfel de episoade, fiindcă Rapid are, mai nou, un parteneriat cu o firmă care le tipărește și le pune în vânzare.

"Știți de ce sunt împărțiți suporterii? M-am interesat eu și, pe un banner pus de o parte a galeriei, cu semințe sau chestii din astea, se iau o grămadă de bani și se ceartă pe lucrul ăsta. Softul de la tabela de marcaj a fost furat de un angajat al clubului și acum îl închiriază clubului cu 4.000 de lei pe meci.", a spus Decebal Rădulescu, în cadrul emisiunii "Digi Sport Special".

"Bănuiesc cine este implicat în povestea cu softul și îi voi transmite domnului Moraru să ia măsuri. O să verificăm.", a spus și Dinu Gheorge.

42 de angajați are în acest moment clubul Rapid, potrivit lui Dinu Gheorghe.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR Digi Sport



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑