Napoli, chemat la Comisia de Disciplină, în ziua meciului: "E ceva fără precedent!"



016 декабря 2015

 

**VIDEO** Napoli, chemat la Comisia de Disciplină, în ziua meciului:

În ziua în care CSMS Iași a jucat pe teren propriu cu CFR Cluj în sferturile de finală ale Cupei României, antrenorul moldovenilor, Nicolo Napoli, a fost chemat la București pentru a fi judecat de Comisia de Disciplină a FRF, pentru implicarea în scandalul pariurilor.

Ieșenii au cerut o amânare, pentru că nu era posibil ca tehnicianul italian să fie la ședința de la Federația Română de Fotbal de la ora 15:30, să fie judecat și apoi să revină la Iași, pentru a-și conduce echipa în meciul cu CFR, care a început de la 20:30, programat chiar de FRF, organizatoarea competiției.

"Nu mă mai miră nimic. Antrenorul meu (n.r. Nicolo Napoli) a fost citat astăzi (n.r. miercuri, 16 decembrie), de la ora 15:30, înainte de meci, la Comisia de Disciplină. Nu pot să înțeleg, este fără precedent o asemenea chestiune, ca antrenorul să fie chemat la Comisia de Disciplină, când el participă la o competiție organizată de Federația Română de Fotbal", a declarat Florin Prunea, în exclusivitate pentru Digi Sport, înaintea meciului dintre CSMS Iași și CFR Cluj, din sferturile de finală ale Cupei României.

"Sigur că am cerut o amânare și sperăm să găsim înțelegere. Nu era normal să părăsească echipa o jumătate de zi, să stea pe la Federație, să ce? Să îl judece după niște articole de presă. Am anunțat că nu se poate, probabil cei de la Federație nu au știu că astăzi este Cupa României", a adăugat președintele ieșenilor.

388 de kilometri este distanța dintre Iași și București.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑