Spanoulis a învins-o de unul singur pe Fener! Final de infarct în meciul câștigat de Olympiacos



 

**VIDEO** Spanoulis a învins-o de unul singur pe Fener! Final de infarct în meciul câștigat de Olympiacos

Olympiacos a obținut un succes uriaș în Top 16 din Euroligă, pe terenul lui Fenerbahce Istanbul, scor 74-68. Pe final, turcii au condus și ar fi putut să se distanțeze pe tabelă, dar au ratat o aruncare liberă și de acolo a început coșmarul.

După ce scorul a fost 60-60 cu patru minute rămase de joc, Fenerbahce nu a profitat de avantajul luat pe tabelă, iar veteranul Vasilis Spanoulis (32 de ani) a luat partida pe cont propriu.

Și-a început recitalul cu o aruncare de trei puncte blocată de turci prin fault. Spanoulis, MVP-ul Euroligii în 2013, a transformat toate aruncările libere și scorul a devenit egal. Apoi, grecii au recuperat mingea cu ajutorul aceluiași Spanoulis, care a reușit imediat un coș de trei puncte, care au decis practic rezultatul final.

El a încheiat seara cu 16 puncte, niciunul adus de aruncările simple (a aratat 4 din 4). A reușit în schimb trei aruncări de trei puncte din șapte tentative și a transformat toate cele șapte aruncări libere de care a beneficiat. A mai contorizat 6 recuperări și 6 pase decisive.

Spanoulis a fost de trei ori desemnat MVP în Final Four-ul din Euroligă, bifând și un sezon în NBA, în tricoul lui Houston Rockets (2006-2007). 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑