Maxim Mihaliov a înscris aseară cel mai ciudat gol din cariera sa



017 февраля 2014

 

11.02.2014 20:38

Mijlocaşul Daciei şi-a trecut numele pe lista marcatorilor după o greşeală mare comisă de portarul echipei Sibiri. Vicecampioana Moldovei a câştigat amicalul din Turcia cu 2 la 1.

Jucătorul Daciei, Maxim Mihaliov, a trimis mingea în poarta adversară, dar nu s-a aşteptat ca goalkeeperul formaţiei ruse va comite o gafă atât de mare. Portarul de la Sibiri Novosibirsk a încercat să prindă balonul, însă l-a scăpat inexplicabil în propria poartă. După acest gol, dacii au dublat avantajul prin Dragovozov, iar Sibiri a reuşit doar să reducă din diferenţă. Lupii galbeni s-a impus cu un scor de 2 la 1. Dacia a câştigat al treilea amical din cele 4 meciuri disputate în cantonamentul din Turcia. Pentru Sibiri în partida de aseară au evoluat moldovenii Victor Golovatenco şi Eugen Cebotaru. În Turcia, se pregăteşte şi Milsami Orhei pentru a doua jumătate a Diviziei Naţionale. În afară de amicale, fotbaliştii au profitat de timpul liber şi au mers la shopping într-un centru comercial din Antalya.

În timp ce unii jucători de la Milsami au cumpărat încălţăminte şi parfumuri, fundaşul român Cornel Gheţi a ales o maşinuţă pentru fiul său.

Источник – PrimeTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑