Faza finalului de săptămână! Eliminat după ce și-a salvat echipa de la gol în stil de mare portar!



017 февраля 2015

 

**VIDEO** Faza finalului de săptămână! Eliminat după ce și-a salvat echipa de la gol în stil de mare portar!

VIDEO Malaga - Espanyol 0-2. Espanyol a plecat cu toate punctele din deplasarea de la Malaga, reușind să se impună în final cu scorul de 2-0.

Finalul partidei a fost însă cu adevărat unul incendiar. Alvaro Gonzalez a deschis scorul pentru oaspeți în minutul 41, însă Malaga putea să egaleze în ultimele minute ale meciului, după o faza finalului de săptămână în Europa.

În minutul 82, Kiko Casilla a ieșit greșit din poartă, nu a reușit să îndepărteze pericolul, iar Javi Guerra a tras puternic din careu, fiind convins că nu are cum să rateze. Numai că veteranul Diego Colotto și-a salvat echipa și a reușit să respingă în bară, în stil de mare portar, după cum a interpretat arbitrul Jesus Gil această fază extrem de grea, la care s-a consultat însă și cu unul dintre asistenți.

Fundașul lui Espanyol a văzut direct cartonașul roșu, așa cum era de așteptat, însă jucătorul oaspeților a fost ajutat apoi de Kiko Casilla. Portarul catalanilor a parat însă penalty-ul bătut de Amrabat, Malaga a ratat imediat o altă ocazie imensă, iar Espanyol și-a securizat victoria în prelungiri, după golul înscris de Sergio Garcia.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑