Infrangere dramatica pentru Radu Albot in optimile turneului Challenger din Kazan, Rusia - VIDEO




Infrangere dramatica pentru Radu Albot in optimile turneului Challenger din orasul Kazan, Rusia. Cel mai bun tenismen moldovean a pierdut in fata unui rus. Partida a durat mai bine de 2 ore si jumatate.


Cu un inceput de an fara mari performante la competitiile la care a participat, moldoveanul Radu Albot si-a incercat puterile la turneul Challenger din Kazani, Rusia. Dupa o prima runda in care l-a batut pe belarusul Uladzimir Ignatik, astazi Albot l-a intalnit in optimile competitiei pe rusul Aslan Karatsev. Tenismenul nostru a inceput bine si s-a impus in primul set la tie-break. 

A urmat un act doi dominat de rus, care a inchis setul dupa doar o jumatate de ora de joc, cu scorul de 6 la 2. Astfel, s-a jucat actul decisiv. Acolo a fost un adevarat thriller, rand pe rand a condus fiecare, dar intr-un final, s-a ajuns din nou la tie-break. De aceasta data, Radu Albot a fost mai slab, a pierdut cu 2 la 7, iar rusul Karatsev se califica in sferturi.

Deoarece a trecut de o runda la competitia din Rusia, Radu Albot va primi un cec de 415 dolari. In acest an, Radu Albot, alaturi de nationala Moldovei de Cupa Davis a ratat calificarea in zona a doua euro-africana, cedand in barajul de promovare in fata Estoniei.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑