CFR nu știe dacă este pe locul 3 sau în liga a doua, dar Dinu Gheorghe vine cu o propunere inedită



 

**VIDEO** CFR nu știe dacă este pe locul 3 sau în liga a doua, dar Dinu Gheorghe vine cu o propunere inedită

VIDEO CSMS Iași - CFR Cluj 0-3. Punctele de penalizare pierdute de CFR Cluj complică foarte mult calculele luptei de la retrogradare, dar ardelenii vor afla marți, pe data de 19 mai, dacă TAS le-a dat dreptate la apel sau nu.

În aceste condiții, echipele din Liga 1 vor afla înainte de etapa a 33-a dacă CFR va primi sau nu punctele, deci vom știi și dacă locul 12 va asigura salvarea de la retrogradare. Dinu Gheorghe, președinte la Dinamo, nu este implicat în mod direct în lupta din subsol, dar vine cu o propunere menită să asigure spectaculozitatea și credibilitatea competiției.

Oficialul dinamovist spune că ar fi mai bine ca FRF să nu comunice decizia TAS-ului până la finalul sezonului, pentru a lăsa echipele de la retrogradare să lupte până în ultima clipă pentru salvare, pe gazon. 

Cu cele 24 de puncte de penalizare în cont, CFR Cluj s-ar clasa pe locul 3 în Liga 1, cu 54 de puncte, două peste Petrolul Ploiești.

"Ar fi normal ca cei de la TAS să nu comunice decizia în cazul CFR-ului, pentru a avea parte de fair-play total la retrogradare. Ar fi bine ca cei de la TAS, chiar FRF, să ceară să nu se publice decizia luată. Pe 29 mai se vor juca ultimele partide din campionat, într-o zi de vineri.

Sâmbătă dimineață să se dea decizia, să știm cine a retrogradat și să se joace acest final de campionat astfel ca toată lumea să spere. Că dacă CFR pierde procesul la TAS e clar să sunt retrogradați și atunci se așează altfel lucrurile.

A fost și cazul cu Timișoara, când s-a dat decizia după finalul campionatului. Eu zic că dacă se publica acum 3-4 etape nu era nicio problemă", a declarat Dinu Gheorghe, la emisiunea Digi Sport Special.

></p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑