Narcis Răducan despre victoria cu Petrolul: “Băieții au fost formidabili, distracția continuă!”



 

**VIDEO** Narcis Răducan despre victoria cu Petrolul: “Băieții au fost formidabili, distracția continuă!”

VIDEO ASA – Petrolul 1-0. Claudiu Voiculeț a marcat unul dintre golurile senzaționale ale sezonului în Liga 1 și mureșenii păstrează poziția de lideri, cu două etape înainte de finalul campionatului. Narcis Răducan crede că jucătorii antrenați de Liciu Ciobotariu au maturitatea necesară să câștige titlul.

Imediat după meci, președintele executive al lui ASA a vorbit despre lupta pentru titlu în ultimele două etape. Și despre încărcătura meciului cu Petrolul, disputant după ce Steaua învinsese la Brașov, 3-2, și urcase pe primul loc.

“E o luptă foarte grea. Din fericire nu am stat mult pe poziția secundă. Petrolul a făcut cinste campionatului, a jucat cu ardoare. N-am înțeles ce a vrut să facă Pecanha, să tragă atâta de timp. Băieții au fost formidabili, distracția continuă!”, a spus Răducan.

Acesta a analizat și partida viitoare a echipei sale, de pe terenul Astrei, prin prisma altor meciuri cărora mureșenii le-au făcut față în acest sezon: “Am demonstrat maturitate în momentele cheie. Mai ales în meciurile importante, pe care le-am gestionat foarte bine.”


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑