ASA nu e lider doar în clasament, ci și la goluri de generic. Voiculeț, doar unul dintr-un lung șir



 

**VIDEO** ASA nu e lider doar în clasament, ci și la goluri de generic. Voiculeț, doar unul dintr-un lung șir

Neînvinsă pe teren propriu, ASA se menţine pe primul loc după reuşita de senzaţie a lui Voiculeţ, care a adus victoria cu Petrolul, chiar pe final de meci. Nu a fost primul gol de poveste pentru liderul campionatului, care a ajuns la o serie de opt victorii acasă. Gabi Mureşan a dat tonul, cu o ”dublă” împotriva lui Dinamo. Au urmat golurile împotriva oltenilor. Zicu a înscris cu CSU, iar Axente l-a lobat pe portarul Pandurilor. Și Hora a punctat de la mare distanță, cu Viitorul lui Hagi.

”Îl felicit pe Voiculeț, a fost un gol splendid. Merită toate felicitările noastre”, s-a entuziasmat și antrenorul mureșenilor, Liviu Ciobotariu, după ce Voiculeț a marcat cu Petrolul.

”Un gol de excepție a decis partida. Felicit adversarii și le urez succes în continuare”, a declarat și Valentin Sinescu, antrenorul oaspeților.

ASA poate deveni a 47-a echipă din Europa care câștigă campionatul la chiar primul sezon după promovare. Liverpool, Tottenham, Monaco, Ajax sau Ludogorets sunt numele celebre care au reușit această performanță. Cu 68 de puncte, echipa din Târgu Mureș trebuie să mai reziste două etape. Steaua ține aproape, la un punct în spate.

Vezi mai jos golurile de generic reușite de ASA Târgu Mureș în acest sezon:


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑