&SONDAJ Sassuolo a deschis scorul cu Milan după o fază controversată. A fost gol?



 

**VIDEO&SONDAJ** Sassuolo a deschis scorul cu Milan după o fază controversată. A fost gol?

Sassuolo şi AC Milan s-au întâlnit în primul meci de duminică din Serie A, o partidă parctic fără miză pentru ambele formaţii. Gazdele şi-au asigurat rămânerea în prima ligă, în timp ce rossoneri nu mai pot prinde un loc de cupă europeană.

Chiar dacă a fost vorba despre un duel mai curând amical, controversele nu au lispit. În minutul 13, Domenico Berardi a tras din afara careului, pe mijlocul porţii, dar portarul Milanului, Diego Lopez a comis o eroare inexplicabilă şi a scăpat mingea.

Goalkeeperul spaniol a încercat să-şi repare greşeala şi a plonjat disperat, reuşind să prindă mingea. Totuşi, centralul întâlnirii, Marco Guida, după ce s-a consultat cu arbitrul adiţional, a decis să acorde golul celor de la Sassuolo, considerând că mingea a depăşit linia porţii.

Protestele jucătorilor lui Pippo Inzaghi au rămas fără rezultat. Sassuolo a deschis scorul şi, după aproape alte 20 de minute, Berardi a făcut dubla, înainte ca Bonaventura să stabilească rezultatul pauzei, 2-1 în favoarea gazdelor.

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑