Astafei, apărat: ”N-a avut luciditate la finalizare pentru că a făcut eforturi mari în defensivă”



 

**VIDEO** Astafei, apărat: ”N-a avut luciditate la finalizare pentru că a făcut eforturi mari în defensivă”

După ce a fost arătat cu degetul de oficialii Stelei, iar microbiștii l-au acuzat de faptul că nu și-ar fi apărat corect șansele în meciul cu ASA, Victoraș Astafei primește sprijin de la cel care ar fi trebuit să fie cel mai nemulțumit de ratările sale inexplicabile de la Târgu Mureș.

Valentin Sinescu, tehnicianul interimar al Petrolului, a sărit în apărarea elevului său, după meciul cu ASA. Antrenorul prahovenilor susține că lipsa de eficacitate a jucătorului se datorează faptului că a făcut un prea mare efort defensiv.

„Astafei este un jucător cu atitudine exemplară, atât în antrenamente, cât și în jocuri. Din punctul meu de vedere, astăzi și-a îndeplinit cu brio sarcinile tactice în plan defensiv.

Ați văzut, a acoperit foarte bine atunci când a fost necesar cele două benzi, sprijinind cei doi fundași laterali. Din păcate, că n-a mai avut luciditate la execuțiile finale, la ultima pasă, cred că acest lucru este tocmai o consecință a efortului făcut în defensivă”, a declarat Sinescu la finalul partidei de la Târgu Mureș.

 

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑