Zenit Sankt Petersburg este noua campioană a Rusiei! Hulk a deschis scorul în remiza cu FC Ufa



Foto: sportal.com.au

Zenit Sankt Petersburg este noua campioană a Rusiei! Formaţia antrenată de Andre Villas Boas şi-a asigurat titlul cu două etape înainte de finalul campionatului. 

Zenit Sankt Petersburg şi-a adjudecat al cincilea titlu din istorie după ce a remizat cu FC Ufa, scor 1-1, în cea de-a 28-a etapă a campionatului Rusiei. Hulk a deschis scorul în minutul 32, însă bosniacul Haris Handzic a reuşit să egaleze în minutul 87.

Echipa pregătită de Andre Villas Boas a acumulat 64 de puncte cu două etape înainte de finalul sezonului şi nu mai poate fi depăşită de FC Krasnodar. Zenit a devenit campioană a Rusiei după o pauză de trei ani.

În derby-ul etapei a 28-a din campionatul Rusiei, Spartak Moscova a fost umilită pe teren propriu de rivala de moartea ŢSKA. Militarii s-au impus cu scorul de 4-0.

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 11, după autogol lui Serdar Tasci, iar Roman Eremenko a dublat avantajul militarilor peste alte 11 minute.

În minutul 30, ŢSKA conducea deja cu 3-0 după golul lui Zoran Tosic. Spartak a încasat golul patru în repriza a doua. Ahmed Musa s-a distrat cu apărarea adversă după care a stabilit scorul final de 4-0.

Spartak Moscova ocupă locul şase şi riscă să rateze din nou participarea în cupele europene. Cu două etape înainte de finalul campionatului, alb-roşii sunt la patru puncte distanţă de locul care o poate califica în Liga Europei.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑