Gâlcă, nemulțumit după victoria de la Drammen: ”S-au greșit inexplicabil niște pase, am ratat ocazii clare!”



 

**VIDEO** Gâlcă, nemulțumit după victoria de la Drammen: ”S-au greșit inexplicabil niște pase, am ratat ocazii clare!”

Costel Gâlcă a criticat jocul echipei, spune că țintește victoria și la București, că viitorul echipei depinde de calificarea în grupele UCL, precum și faptul că mai pot veni jucători la Steaua.

Bucuria a fost una sinceră și reală pe banca roș-albaștrilor la finalul partidei de la Drammen, cea în urma căreia Steaua s-a impus cu 1-0 în dauna norvegienilor de la Stromsgodset (DETALII AICI), în turul doi preliminar al UEFA Champions League. Gâlcă și staff-ul său au avut emoții și au știut că roș-albaștrii vor avea viață grea.

La puține momente după terminarea partidei, Gâlcă a lăsat euforia deoparte și a încercat o analiză la rece a evoluției elevilor săi.

”Victoria este foarte importantă, mai ales că este obținută în deplasare, avem acum prima șansă la calificare. Dar, nu trebuie uitat faptul că am început neaşteptat de greu.

Jucătorii mei s-au acomodat mai greu cu suprafaţa de joc, de aici au rezultat multe pase greșite, unele inexplicabile. A contat faptul că, în prima repriză, nu ne-am adaptat cum trebuie la suprafața de joc și de aici au apărut problemele.

Poate şi tracul de început a contat, dar mă aşteptam să începem mai bine, chiar dacă știam că norvegienii joacă ofensiv”, a spus Gâlcă.

Antrenorul din Ghencea reamintește însă că obiectivul primordial al roș-albaștrilor este calificarea în grupele UEFA Champions League, așa că Steaua își propune victoria și la București, miercurea viitoarea (20:30).

”Acest succes reprezintă un pas important, dar vom trata meciul de la București cu mare atenție. Vrem să câștigăm și acel meci și mai apoi să ne continuăm parcursul către grupele UCL. Viitorul echipei depinde de acest obiectiv”, a mai spus Gâlcă.

Într-un final, Costel Gâlcă a pomenit, destul de evaziv însă, despre transferuri, dar și despre prestațiile tinerilor Iancu și Vîlceanu.

”Am cei mai buni jucători din România în momentul de față, dar se pot aduce și alți jucători. Cât despre Iancu și Vâlceanu, ambii au calități extraordinare, au tot viitorul în față, depinde numai de ei să profite de șansele pe care le primesc la un moment dat, de constanța din evoluții”, a conchis Gâlcă.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑