Dumitru Dumitriu se teme de retur: "Steaua nu poate să încalece nicio echipă în acest moment"



 

**VIDEO** Dumitru Dumitriu se teme de retur:

ÎN DIRECT la Digi Sport Special, antrenorul Dumitru Dumitriu a analizat prestația Stelei în cel de-al doilea meci oficial al sezonului - prima manșă din turul II preliminar al UEFA Champions League, contra norvegienilor de la Stromsgodset (1-0 DETALII).

Deși crede că băieții lui Costel Gâlcă nu mai pot scăpa calificarea din mână, Dumitriu, de 4 ori campion în Ghencea, avertizează că partida retur nu va fi o simplă formalitate pentru roș-albaștri. Iar principala cauză o reprezintă forța scăzută pe care o etalează campioana astăzi.

"Era trecerea firească de la jocurile de verificare, în care n-au reușit mai nimic, la un joc oficial mai important, care nu a început foarte bine. Adversarii au avut două ocazii clare și intervențiile portarului au fost deosebite, el a fost jucătorul meciului (n.r. Arlauskis). Au revenit în partea finală a primei reprize și, după pauză imediat, a fost o fază din care au marcat. Echipa adversă este o echipă instruită, cu jucătorii cu anumite calități și cam atât.

Nu trebuie să facem din acest rezultat o victorie de răsunet. Dacă nu vom juca mai bine decât astăzi la București, vom avea probleme. Când câștigi în deplasare cu 1-0 ești mulțumit, dar ești nemulțumit de faptul că nu ai reușit un scor mai mare. Problema este cum abordezi jocul de acasă. Stromsgodset nu este o echipă pe care s-o încaleci și s-o ții în careul ei.

Steaua nu poate face asta cu nicio echipă, darămite cu norvegienii! Să vedeți ce meci greu va fi. Trebuie să jucăm prudent, în acest moment, în care Steaua nu are o echipă consolidată. Jucătorii n-au avut probleme din punct de vedere fizic și nu s-au pierdut, asta mi-a plăcut. Eu zic că Steaua va ajunge în grupe", a declarat Dumitru Dumitriu, la Digi Sport Special.

Sub comanda lui Dumitru Dumitriu, Steaua s-a calificat în grupele UEFA Champions de două ori, într-o perioadă în care "miliatarii" dominau autoritar competiția internă.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑