Luis Enrique și-a dezvăluit planurile: "Barça trebuie să câștige practicând un fotbal atractiv"



 

**VIDEO** Luis Enrique și-a dezvăluit planurile:

Luis Enrique a susținut o conferință de presă miercuri după-amiază, în compania directorului sportiv Andoni Zubizarreta, aceasta fiind prima apariție a fostului mijlocaș în fața ziariștilor, de când a preluat echipa de pe mâinile lui Gerardo "Tata" Martino.

Luis Enrique, fost antrenor la Celta Vigo, a ținut să sublinieze faptul că nu doar rezultatele contează pentru el: "Nu voi juca doar pentru victorie, pentru că aceasta nu înseamnă nimic dacă nu jucăm frumos". El a mai specificat faptul că Barcelona anului 2014 va oferi jucătorilor șansa de a-și exprima imaginația. În atacul catalanilor îi vom vedea, din sezonul viitor, pe Neymar, Messi și Luis Suarez.

"Vom folosi toate resursele pe care le avem. Una dintre acestea este imprevizibilitatea", le-a spus Luis Enrique jurnaliștilor prezenți în sală. Noul tehnician al Barcelonei va îmbrățișa un stil ultra-ofensiv pe banca trupei catalane: "Vreau o echipă care marchează goluri, care se apără bine și care este loială stilului său. Trebuie să câștigăm practicând un fotbal atractiv. Îmi place să am la dispoziție fotbaliști care pot juca pe mai multe posturi și care pot surprinde adversarii pe teren".

La Barcelona s-au schimbat multe în această vară, lotul suferind modificări majore. Au plecat doi dintre căpitani (Puyol și Valdes), iar Luis Enrique a fost întrebat care va fi următorul lider al echipei, fără ca antrenorul să ofere un răspuns concludent. El știe, însă, că e nevoie de un efort colectiv pentru livrarea rezultatelor: "Mai mult decât ar avea legătură cu individualitățile, șansele noastre la succes depind de modul în care ne vom concentra eforturile, în grup".


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑