Ciclistul spaniol Alberto Contador îşi doreşte să participe la următoarea competiţie în pofida unei traume la picior



 

Alberto Contador vrea să se refacă într-o lună şi să participe la Turul Spaniei. Ciclistul spaniol, care a abandonat Turul Franţei după ce a căzut în etapa a zecea, îşi doreşte să se recupereze până la Vuelta, însă nu este sigur că va reuşi acest lucru.

Ciclistul s-a retras din Turul Franței la începutul acestei săptămâni, iar în curând va ajunge la Madrid, unde va urma un tratament după o accidentare la picior.

Înainte de a pleca în Spania, Contador le-a transmis un mesaj fanilor. Ciclistul spaniol nu a exclus că va avea nevoie şi de o intervenție chirurgicală.

"Mă pregătesc să plec la Madrid, unde voi fi controlat, după care se va stabili perioada de recuperare şi ce trebuie să fac în continuare", a spus sportivul.

Alberto Contador a declarat că îşi doreşte foarte mult să se recupereze până la Turul Spaniei, competiţie care este programată în perioada 23 august - 14 septembrie. Spaniolul a menţionat totuşi că încă nu ştie dacă va putea lua startul în această competiţie.

"Următoarea mare competiţie este Vuelta. Sincer, cred că este prea puţin timp pentru recuperare. Desigur, voi încerca să fac tot posibilul ca să pot participa la această competiţie, dar nu sunt sigur că e posibil aşa ceva", a adăugat el.

Fiind considerat principalul favorit la câştigarea Turului Franţei, în lipsa lui Froome, a căzut cu aproximativ 100 de kilometri înaintea finişului etapei a zecea și s-a accidentat la picior. După abandonurile lui Froome şi Contador, Nibali a deveni principalul favorit la câştigarea Marei Bucle.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑