Pancu: "În situația aceasta, Rapid va fi prima retrogradată!" Reacțiile după 1-0 cu CSU Craiova



 

**VIDEO** Pancu:

Rapidiştii nu mai au nici putere să se bucure după prima victorie a sezonului (DETALII).

Deşi au eliminat CS Universitatea Craiova din Cupa Ligii, giuleştenii sunt cu gândul tot la situaţia de criză din care nu reuşesc să iasă.

Andrei Ciolacu a declarat, imediat după meciul din Giulești: "Nu avem terenuri de antrenament, nu avem bani și asta e foarte important, că suntem neplătiți de un an. O echipă cu pretenții ca Rapid nu poate să se prezinte așa în Liga 1!".

Daniel Pancu a completat: "După părerea mea, cel puțin 10 jucători vor trebui aduși. În situația asta, daca va ramâne așa, dar sunt convins că nu va rămâne, vom fi prima echipă retrogradată".

Speranţele rapidiştilor se leagă de Angelo Massone. Avocatul italian a fost în premieră la un meci pe Giuleşti, iar la final a plecat în grabă. Nicolae Vasile a stat de vorbă cu acesta:

"Dânsul mi-a garantat că se va rezolva situația, însa prea multe vorbe, prea puține fapte. Sperăm să treaca timpul și să se rezolve", a declarat fundașul lateral.

Mijlocașul Valentin Negru a declarat: "Așteptăm și noi, nu doar pe domnul Massone, ci pe oricine poate să ajute această echipă. Deocamdată doar jucătorii, cei din jurul echipei și suporterii mai țin această echipă în viață".


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑