Reghe a câștigat clar la debutul pe banca lui Al Hilal! Pintilii a jucat și el în premieră în victoria cu Dinamo Kiev



**VIDEO** Reghe a câștigat clar la debutul pe banca lui Al Hilal! Pintilii a jucat și el în premieră în victoria cu Dinamo Kiev

Laurențiu Reghecampf a debutat la Al Hilal cu o victorie importantă: 3-0 cu rivala lui Mircea Lucescu din campionatul Ucrainei, Dinamo Kiev. 

Al Hilal a deschis scorul în minutul 18, prin Al Shalhoub, printr-un penalty acordat gratuit de centralul partidei. Diferența a fost majorată după pauză, în minutul 57, prin Al Qahtani. 

Rezultatul final, 3-0 pentru Al Hilal, unul prezis de puțină lume, a fost stabilit de cel mai scump jucător din lotul lui Reghe, Thiago Neves. Brazilianul de 29 de ani l-a văzut ieșit dintre buturi pe portarul advers și a tras direct din lovitură liberă, de la peste 60 de metri. 

Reghecampf a rulat tot lotul în duelul cu Dinamo Kiev, iar jucătorii trimiși în teren din primul minut au fost schimbați integral la pauză. În formația din a doua repriză a fost folosit și fostul stelist, Mihai Pintilii. 

Pentru cei doi foști steliști urmează cel mai important amical al verii, cel cu ocupanta locului 4 din sezonul trecut din La Liga, Atheltic Bilbao, pe 19 iulie (DETALII AICI). 

Vezi mai jos rezumatul partidei dintre Al Hilal și Dinamo Kiev: 

 

 

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑