Primul antrenament pentru Artur Ioniţă la Verona (FOTO)



FOTO: fbcdn.net

Primul moldovean din Serie A, Artur Ioniţă s-a alăturat noii sale echipe, Verona şi a participat la primul antrenament. "Este un băiat bun, care a demonstrat că are forţă." a spus colegul său, islandezul Emil Hallfredsson. Campionatul în Italia va începe pe 31 august.

Artur Ioniţă a avut parte de un antrenament de forţă, după ce s-a alăturat noii sale formaţii, Hellas Verona. Antrenorul Andrea Mandorlini le-a făcut un program special de pregătire jucătorilor săi, după ce au revenit din vacanţă.

Artur Ioniţă a ajuns la Hellas Verona liber de contract, după cinci sezoane petrecute la formaţia elveţiană FC Aarau, pentru care a jucat în129 de meciuri şi a marcat 16 goluri. Ioniţă a mai evoluat şi la formaţiile Zimbru şi Iskra-Stal Rîbniţa.

Ioniţă a semnat cu Verona pe o perioadă de trei ani, iar în câteva zile va fi prezentat oficial la gruparea Gialloblu. Mijlocaşul a devenit primul moldovean care a ajuns în Serie A şi va avea şansa să debuteze în campionatul italian pe 31 august când este programată prima etapă.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑