Massimiliano Allegri a fost prezentat oficial la Juventus Torino



 

Massimiliano Allegri a fost prezentat oficial la Juventus Torino. Tehnicianul a declarat că este pregătit pentru a obţine performanţe cu noua sa echipă. Ultima formaţie pe care a pregătit-o Allegri a fost AC Milan.

Massimiliano Allegri este încântat de faptul că a fost numit antrenor la Juventus şi a promis că torinezii, care au cucerit ultimele trei titluri în Serie A, vor continua şirul victoriilor. După ce a fost prezentat oficial, Allegri a făcut primele declarații ca antrenor a lui Juventus.

"Am înțeles cât de important este să fii antrenor la Juventus. Am pregătit AC Milan timp de patru ani şi cred că sunt gata pentru a continua munca la Juventus. Vreau să continui şirul victoriilor, pentru că echipa a câştigat titlul în ultimii trei ani. Mai întâi de toate trebuie să îmbunătăţim aceste rezultate", a declarat Allegri.

Allegri a preluat-o pe Juve, după ce Antonio Conte și-a încheiat mandatul la Torino și are șanse foarte mari să devină selecționerul naționalei Italiei.

Allegri a semnat un contract valabil pe două sezoane cu Juventus, urmând să aibă un salariu de aproximativ două milioane de euro pe an.

Massimiliano Allegri a fost antrenorul lui Milan în perioada 2010-2014, reuşind să câştige un titlu de campion al Italiei în 2011.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑