Alex Maxim este în mare formă! Mijlocașul a înscris un gol superb în amicalul cu Darmstadt



 

 **VIDEO** Alex Maxim este în mare formă! Mijlocașul a înscris un gol superb în amicalul cu Darmstadt

Alexandru Maxim se simte excelent sub comanda noului antrenor de la VfB Stuttgart, Armin Veh. Românul a fost titular și în amicalul cu SV Darmstadt, reușind să marcheze golul desprinderii pentru echipa sa.

La scorul de 1-0 pentru VfB, Maxim a înscris printr-o execuție superbă dintr-o lovitură liberă, în minutul 67, iar Darmstadt nu a mai avut forța să marcheze decât golul de onoare, pe finalul partidei amicale din Austria. După ce a izbutit să înscrie golul de 2-0, Maxim a fost înlocuit de Armin Veh, în locul său intrând Holzhauser, în minutul 70.

SV Darmstadt, adversara lui VfB, este proaspăt promovată în liga a doua din Germania, după ce a răsturnat toate calculele și a învins-o la baraj pe Arminia Bielefeld.

După 1-3 pe teren propriu, Darmstadt a întors rezultatul în deplasare, meciul a intrat în prelungiri, Arminia a punctat pentru 2-3, însă echipa lui Dirk Schuster a izbutit golul promovării la ultima fază a meciului.

Echipa lui VfB: Ulreich - Klein, Schwaab, Rüdiger (70. Baumgartl), Hlousek (46. Rausch) - Kvist (46. Leitner), Gentner (70. Yalcin) - Rojas (62. Sararer), Didavi (62. Haggui), Maxim (70. Holzhauser) - Werner

Pe rețelele de socializare, fanii lui Stuttgart sunt entuziasmați de forma excelentă prin care trece Alexandru Maxim și speră ca acesta să devină un om de bază al echipei în sezonul viitor.

"Trebuie să arate de ce este în stare, pentru că talentul lui este imens! Să fie puțin mai agresiv pe teren", susține unul dintre fanii lui VfB. "Maxim ne-a adus aminte de bulgarul Balakov. Te rog să dai aceste goluri și în campionat", sunt celelalte mesaje ale suporterilor germani.

Alexandru Maxim a marcat și în primul amical al verii pentru Stuttgart, când Armin Veh l-a folosit atât mijlocaș, cât și atacant (DETALII AICI).

7 goluri a reușit Maxim în ultimul sezon din Bundesliga

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑