Louis Van Gaal, prezentat oficial la Manchester United: "Am ajuns la cel mai mare club din Anglia"



 

**VIDEO** Louis Van Gaal, prezentat oficial la Manchester United:

Olandezul Louis Van Gaal, fost selecționer al naționalei Olandei, a intrat în rolul de antrenor al lui Manchester United. În vârstă de 62 de ani, Van Gaal a ajuns joi la baza de la Carrington și a susținut o amplă conferință de presă, în care a vorbit despre viitorul "diavolilor roșii".

"Când există o provocare precum aceasta, nu pot să refuz. Voi face tot ceea ce depinde de mine. Asta pot promite. Nu pot să fac predicții, pentru că nu poți ști niciodată. Dar Manchester United este cel mai mare club din lume. De două zile sunt aici și am aflat deja cât de important este acest club. Trebuie să muncesc mult.

Trebuie să pregătesc echipa, să mă adaptez aici. Nu va fi ușor, dar eu mă voi strădui și când vă uitați la palmaresul meu vedeți câte trofee am câștigat. Asta e tot ce pot spune. Viitorul ne va arăta dacă pot repeta rezultatele", a declarat fostul tehnician de la Barcelona, Ajax și Bayern Munchen.

Van Gaal este de părere că brandul 'Manchester United' este cel mai puternic din fotbalul mondial, olandezul având și experiențe grăitoare în acest sens: "United este cel mai mare club din lume deoarece este cunoscut la scară mondială mai bine decât oricare altul. În sport nu ești niciodată cel mai mare, pentru că în fiecare sezon trebuie să demonstrezi asta.

Anul trecut ai terminat pe 7, așa că nu te poți considera cel mai mare club. Dar echipa este foarte cunoscută în toată lumea. Când am fost în China sau în Brazilia lumea vorbea despre United, aici este diferența față de alte grupări".

></p><p>Câștigător a 19 trofee în cariera sa de antrenor, Van Gaal este mândru că a primit misiunea de a antrena cea mai valoroasă formație din fotbalul englez:</p><p><em><strong>, a mai declarat Louis Van Gaal.

El a semnat un contract pe trei sezoane cu Manchester United și are obiectiv în primul an readucerea lui United în UEFA Champions League, performanță ratată în anul precedent, sub conducerea lui David Moyes. Englezii l-au întâmpinat pe Van Gaal cu un cadou: un portret construit din lalele. Pentru realizarea tabloului, care este lung de 5,5 metri și lat de 3,5 metri, au fost folosite 25 000 lalele (DETALII).

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑