Radu Albot, un pas catre un nou trofeu: S-a calificat in semifinalele unui turneu din Polonia, dupa ce a trecut de un tenisman sarb in sferturi - VIDEO



 width=
Radu Albot a mai facut un pas catre un nou trofeu. Cel mai bun tenisman moldovean a castigat, astazi, in sferturile unui turneu din Polonia, si s-a calificat in semifinale. Daca va cuceri titlul, Albot se va imbogati cu aproape 10 mii de euro.


Tenismanul moldovean Radu Albot a avut un start destul de greu in sferturi, la turneul de la Poznan. Adversarul sau, sarbul Pedja Krstin a fost stapan pe joc in primul set, pe care l-a castigat cu 6 la 3. Albot a inceput slab si setul secund, insa apoi a revenit spectaculos de la 1 la 4 si a jucat splendid. Setul a avut nevoie de tiebreak, in care sportivul nostru s-a impus cu 12 la 10. 

Lupta cot la cot a continuat si in decisiv. Si aici tenismanii au reglat conturile la tiebreak. Albot a fost cu mult peste Krstin si l-a batut cu 7 la 2. si merge in semifinale. In penultimul act al turneului din Poznan, Albot il va intalni pe cehul Adam Pavlasek. Pentru parcursul de pana acum, si-a asigurat 3 mii 250 de euro si 35 de puncte in clasamentul ATP. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: radu albot,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑