Nadal l-a invins din nou pe Federer! Victoria spectaculoasa asupra marelui rival al sau



017 августа 2013

 

Rafael Nadal l-a invins nou pe marele rival al sau, Roger Federer. Tenismanul spaniol s-a impus in aceasta noapte intr-o partida spectaculoasa din sferturile turneului Masters de la Cincinnati. Nadal a castigat in acest an cel de-al treilea meci consecutiv impotriva lu Federer.


Rafael Nadal si Roger Federer s-au conruntat pentru a 31-a oara iar inaintea partidei spaniolul conducea la meciuri directe cu 20 la 10. Federer a inceput mai sigur duelul, reusind sa castige primul set cu 7 la 5. Nu a fost insa de ajuns pentru victorie. Nadal a jucat mai bine, in timp ce tenismanul din Elvetia a cedat fizic. Ibericul s-a impus in urmatoarele doua seturi cu 6 la 4 si 6 la 3 si s-a calificat in semifinalele turneului de la Cincinnati. 


In urma infrangerii Federer nu va reusi sa apere o mie de puncte, obtinute anul trecut pentru a castiga Competitia din Statele Unite. Asadar, luni el va cobori pe locul 7, ceea ce inseamna cea mai slaba pozitie ocupata de Federer in ultimul deceniu.

 

In semifinalele Mastersului de la Cincinnati Nadal va juca cu Tomas Berdych. Cehul l-a invins surprinzator pe Andy Murray. In cealalta semifinala se vor intalni favoritul publicului, americanul John Isner si Juan Martin Del Potro.

 

Isner a furnizat o mare surpriza in sferturi, eliminandu-l pe liderul mondial Novak Djokovic. La randul sau, Del Potro a castigat meciul cu Dmitri Tursunov.

Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑