Victoria Stelei cu Pandurii nu sperie rivalii. ”Va veni ziua când nu vor mai da peste echipe dezorganizate!”



017 августа 2014

 

**VIDEO** Victoria Stelei cu Pandurii nu sperie rivalii. ”Va veni ziua când nu vor mai da peste echipe dezorganizate!”

Dinu Gheorghe n-a rămas pe gânduri după victoria Stelei contra celor de la Pandurii și crede că grupării din Ghencea îi va fi greu să ducă lupta pe două fronturi, Europa și Liga 1.

Victoria Stelei contra celor de la Pandurii, scor 6-0, nu a entuziasmat chiar pe toată lumea din România. Dinu Gheorghe, președintele celor de la Astra, a spus că gorjenii evoluat foarte slab. În plus, boss-ul giurgiuvenilor a rămas imun și în fața celor șase goluri marcate de Keșeru.

”Cred că cei de la Steaua ar fi mult mai mulțumiți cu câte două goluri pe meci în trei partide, de la Keșeru, decât cu șase într-o singură partidă”, a spus Dinu Gheorghe, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT pe care a avut-o în cadrul emisiunii ”Fotbal Club” de la Digi Sport.

Chestionat dacă Astra este o echipă suficient de puternică să țină trena Stelei, Dinu Gheorghe a replicat, tot la Digi Sport:

”Să vedem cum va juca Steaua când va da peste adversari mai bine organizați, pentru că până acum nu prea au avut. Ei sunt calificați deja în grupele Europa League, au șanse la Champions League, nu e ușor să duci o luptă pe cel puțin două fronturi principale. Se vor mai pierde puncte de către echipele din față”.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑