"Trofeul Democraţiei" a ajuns la Telenești. La ce probe s-au întrecut tinerii



017 августа 2014

 

"Trofeul Democraţiei" a ajuns la Telenești. La competiția organizată de aripa tânără a Partidului Democrat au participat sute de tineri, simpatizanți și membri ai formațiunii, care au concurat la patru probe sprotive. Mai mult, participanţii au avut posibilitatea să adreseze întrebări ministrului Muncii și Protecției Sociale, dar și ministrului adjunct al Dezvoltării Regionale şi Construcţiilor.

Tinerii și-au măsurat puterile la fotbal, volei, ştafetă și tragerea funiei. În final, cei mai buni au primit diplome, medalii, dar și premii bănești.

Câștigătorii spun că sunt onorați să participle la această competiție: 

"Fac sport de foarte multă vreme, e un hobby și o dragoste. Plus la aceasta competivitatea care a fost astăzi a fost una de la un nivel înalt."
 
"Ne-am distrat, premiul l-am primit… echipa de la Ghiliceni primul loc la tragerea funiei."

Tinerii spun că astfel de evenimente trebuie să fie organizate mai des: 

"Super, mi-a plăcut fotbalul, funia, fuga. Trebuie să se facă mai des activități de acestea. Măcar o dată în lună."

"Da, e interesant meciurile dintre echipele de tineri, face o anumită competiție între ele. E un lucru important pentru localitățile tinerilor de unde provin. Nu contează că e organizat de un anumit partid.".

Totodată, tinerii au avut posibilitatea să discute cu oficialii de la Ministerul Muncii şi Ministerul Dezvoltării Regionale.  

"La această etapă evidența locurilor de muncă în Republica Moldova, la raportarea pe care o fac agenții economici, la Agenția Națională a Forței de Muncă avem circa 25 de mii de funcții vacante", a declarat ministrul Muncii Valentina Buliga.

"Noi ne propunem prin trofeul democrației să sporim spiritual de echipă, să avem o platformă suplimentară de comunicare pe politici de tineret și desigur să avem o socializare mai bună", a spus Victor Zubcu, viceministrul Construcţiilor şi Dezvoltării Regionale.
 
Trofeul Democraţiei este organizat al doilea an consecutiv în fiecare raion din ţară.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑