Contra a rămas în acte, antrenorul chinezilor. ”M-au suspendat. Voi merge la FIFA!”



017 сентября 2015

**VIDEO** Contra a rămas în acte, antrenorul chinezilor. ”M-au suspendat. Voi merge la FIFA!”

Contra nu mai este antrenorul chinezilor de la Guangzhou R&F, dar tehnicianul român nu este liber de contract. Din acest motiv, Contra nu poate negocia cu nicio altă echipă, astfel că-și va căuta dreptatea la FIFA.

Cosmin Contra (39 de ani) a explicat, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Fotbal Club”, de la Digi Sport, de ce încă se consideră antrenorul chinezilor.

”Nu negociez cu nicio echipă, în acest moment, pentru că sunt antrenor în acte al celor de la Guangzhou R&F. Nu am ajuns la nicio înțelegere cu ei, nu au răspuns la nicio notificare pe care au făcut-o avocații mei, este o problemă destul de serioasă, astfel că vom ajunge la FIFA”, a spus Contra.

Chestionat cum s-a petrecut despărțirea de cei de la Guangzhou R&F, Cosmin Contra a replicat:

”Ei m-au suspendat, nu mi-au dat nicio scrisoare de demitere, sunt în continuare plătit lună de lună. Stau acasă și sunt plătit regește, dar pe mine nu mă încălzește asta. Mi-au cumpărat și biletul de avion când am plecat din China, au numit și un alt antrenor. Sunt lucruri anormale, dar ăștia sunt chinezii.”

Contra a spus ce așteptări are de la litigiul cu FIFA și când crede că acesta se va finaliza.

”Eu am dorit să vorbesc cu ei, să discutăm și să reziliem contractul. Primeam o parte din bani și deveneam liber de contract. Așa, pentru că ajungem la FIFA voi obține tot contractul.

La sfârșitul acestei luni avocații vor depune dosarul la FIFA după care vor fi liber să ascult orice ofertă. Oricum, nu mai vreau în China. Mi-ar plăcea în Spania”, a conchis Contra la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑