Fost coleg la Spartak cu Tamaș, Iencsi explică 'derapajele' acestuia: "E în continuare un copil, la 29 de ani"



017 октября 2013

></p><p><em><strong> este explicaţia lui Adrian Iencsi, după ultimele escapade ale fostului său coleg de la Spartak Moscova. 

Cei doi au fost coechipieri la Spartak în perioada 2004-2006. Adrian Iencsi are o explicaţie pentru pentru incidentele extrasportive care l-au îndepărtat pe Tamaş în doar 6 zile de la CFR Cluj.

În altă ordine de idei, Iencsi aşteaptă ca actuala generaţie să răzbune eliminarea României de la ultima participare la un baraj pentru mondial, în 2001, cu Slovenia. Titular în prima manșă a singurului baraj disputat de România în istorie, cu Slovenia, Adrian Iencsi speră ca generația lui Chiricheș, Torje și Marica să răzbune eliminarea de atunci.

"Gabi, chiar dacă are 29 sau 30 de ani, e în continuare un copil. Eu l-am văzut la Spartak Moscova, e un om cu un suflet extraordinar, dacă îi ceri ajutorul oricând te poate ajuta. Un om foarte, foarte inteligent, un fotbalist foarte bun, poate unul dintre cei mai buni fundași centrali din ultimii 10 ani. El ar trebui să conștientizeze că fotbalul i-a dat foarte mult în viață, în continuare pentru el nu este timpul pierdut", a spus Adrian Iencsi, pentru Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑