Un mijlocaş de la Sheriff ar putea ajunge la Mondialul din Brazilia



foto: curaj.net

Mijlocaşul lui Sheriff Benjamin Balima este la un pas de a deveni primul şi singurul fotbalist din Divizia Naţională care va ajunge la Mondialul din Brazilia. Naţionala din Burkina Faso, cu Balima în lot, va juca meciul decisiv al barajului african în deplasare cu Algeria.

Selecţionerul Algeriei, bosniacul Vahid Halilhodzic, speră ca elevii săi să repete performanţa naţionalei din ţara sa natală şi să se califice la Mondialul din Brazilia. "Am încredere în echipă. Însă e cel mai deosebit meci din preliminarii, pentru că se va juca nu doar pe teren. Este o presiune psihologică, dar şi socială. Asta poate influenţa procesul de pregătire", a menţionat acesta.

În meciul tur, Burkina Faso s-a impus pe teren propriu cu 3-2. După ce au fost egalaţi de două ori, gazdele au marcat golul victoriei din penalty, cu patru minute înainte de final. În acel meci, mijlocaşul Sheriff-ului, Benjamin Balima şi fostul său coechiper, Florent Rouamba, au fost rezerve.

Returul dintre Algeria şi Burkina Faso se va juca pe 19 noiembrie, în oraşul Blida. În aceeaşi zi se va decide ultima naţională calificată la Mondial, după duelul dintre Egipt şi Ghana. Oaspeţii sunt practic calificaţi, după ce au învins în tur cu 6-1.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑