Iordănescu va continua la naţională: "Contractul se va semna după meciul cu Italia"



 

**VIDEO** Iordănescu va continua la naţională:

Anghel Iordănescu s-a înţeles cu FRF şi va continua pe banca naţionalei României. Selecţionerul îşi va păstra, cel mai probabil, şi actualii secunzi.

Sunt deja 8 ani, împărţiţi în trei mandate, în care Iordănescu a antrenat naţionala României, dar "Generalul" nu se opreşte aici.

Aflat la final de contract cu FRF, antrenorul secolului trecut în forbalul românesc va semna în scurt timp o nouă înţelegere. Iordănescu este apreciat nu doar pentru rezultate, dar şi pentru atmosfera creată în rândul tricolorilor.

"Dorinţa FRF şi a domnului Iordănescu e să continuăm. Imediat după acest meci (amicalul cu Italia - n.r.) se va semna contractul şi vom oficializa" continuarea colaborării, a declarat Burleanu.

"Ceea ce a făcut posibil să fim la acest turneu final a fost atmosfera de la echipă, unitatea. Nu cred că am avut foarte multe elemente care să ne recomande să ne calificăm", a completat preşedintele FRF.

Odată cu Iordănescu, sunt şanse mari ca şi actualii secunzi - Viorel Moldovan, Daniel Isăilă şi Ionuţ Badea - să continue la naţională.

"Din punctul meu de vedere, cei trei secunzi formează cel mai bun staff pe care România putea să-l dea", a spus Burleanu.

În acelaşi timp, preşedintele federaţiei a evitat un răspuns clar când a fost întrebat despre viitorul actualului staff după Euro.

"În ceea ce priveşte staff-ul tehnic care va fi alături de naţională după Campionatul European, nu cred că este cel mai potrivit moment. Cântărim foarte bine toate variantele şi opţiunea pe care o vom avea să îndeplinească obiectivele", a conchis Răzvan Burleanu.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑