Bogdan Stancu are oferte, dar nu știe unde va juca până la vară: "Voi analiza situația, m-am adaptat bine"



017 декабря 2014

 

**VIDEO** Bogdan Stancu are oferte, dar nu știe unde va juca până la vară:

Golgheter la Genclerbirligi, în prima ligă din Turcia, Bogdan Stancu (27 de ani) a atras atenția unor cluburi importante din Europa, astfel că nu știe încă dacă din primăvară va evolua pentru același club. Pe de altă parte, Stancu a infirmat categoric varianta unei reveniri în România.

Într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, la Digi Sport, fostul atacant al Stelei a spus: "Din informaţiile mele sunt şi câteva oferte să plec, dar voi analiza situaţia. Am o ofertă şi din Vest. Mă simt bine, m-am adaptat bine, însă nu se ştie. Nu aş putea să vorbesc de un transfer la Al Ittihad. Nu am de gând să mă întorc în România. Dacă pe finalul carierei ar fi să mă întorc, aş vrea să mai joc la Steaua, dacă aş mai putea", a declarat Stancu la Fotbal Club.

Transferat pentru 1,5 milioane de euro de la Orduspor la Genclerbirligi, Stancu a avut evoluții apreciate și în sezonul precedent, când a marcat de 13 ori în 28 de etape. Cota sa de piață este de 6 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate.

4 goluri a marcat Bogdan Stancu în 12 meciuri în acest sezon pentru Genclerbirligi

30.06.2016 este data la care va expira contractul lui Stancu


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑