Dragomir: ”Între Mutu și Sânmărtean, pariez pe amândoi, deși unul dintre ei e mai serios decât celălalt”



018 февраля 2014

 

**VIDEO** Dragomir: ”Între Mutu și Sânmărtean, pariez pe amândoi, deși unul dintre ei e mai serios decât celălalt”

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, crede că Sânmărtean va revoluționa jocul Stelei, unde îi va ajuta și pe colegii săi să crească în valoare. Dar, cu toate acestea, „oracolul din Bălcești” nu se poate decide care dintre Mutu și Sânmărtean va fi mai determinant în acest retur.

„Eu sunt fan Mutu, dar am auzit că a plecat din club la 7 dimineața. Dacă va face așa în continuare, nu are cum să-i fie bine. Un fotbalist care mai și bea nu își strică neapărat cariera. Dar când bei și ziua, și noaptea, și mai ai și o veveriță lângă tine, atunci nu e bine.

Sânmărtean îi va pune în valoare și pe alți jucători de la Steaua. O să vedeți 2-3 jucători de la Steaua care vor crește mult în acest sezon. Între Mutu și Sânmărtean? Pariez pe amândoi, deși unul dintre ei e mai serios ca celălalt.

Sânmărtean, dacă nu avea ghinion, ar fi jucat la echipe de talia lui Real Madrid, Barcelona sau Bayern Munchen.

Eu mă pricep bine la meseria asta. Dacă văd un mânz aşa, care nu are carne pe el, dar îi văd calităţile, ştiu că va fi un cal de cursă şi de rasă deosebită. Aşa şi cu Sânmărtean. El nu a jucat ani de zile. N-aţi văzut cât aleargă pe teren? Steaua, dacă nu îl lua pe Sânmărtean, pariam că nu lua nici locul 3, pentru că nu joacă nici Reghe, nici MM. Steaua a luat un jucător de extraordinară valoare şi cred că are şanse la titlu.

Steaua, Astra şi Petrolul cred că, în egală măsură, au şanse la titlu.”, a declarat Mitică Dragomir, într-o conferință de presă.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑